Статті TM Na-Na
Меню
Час роботи магазину:
  • Пн. - Пт.: 09:00 - 21:00
  • Сб. - Нд.: 10:00 - 20:00

Статті TM Na-Na

 

 

 

Музыкальные игрушки

Розвиваючі іграшки

З семи місяців можна привчати малюка до іграшок і давати ті іграшки, які розвивають увагу, мислення дитини, наприклад, це можуть бути спеціальні рамки з вкладишами (дуже популярний матеріал для таких іграшок служить дерево через свою екологічність). Рамки вкладиші – це такі пластикові або дерев'яні рамки з поглибленнями у формі різних фігур, наприклад: квадрат, коло, трикутник, в ці рамки можна вставляти та виймати ці  фігурки.

  

Набори для творчості

У придбанні творчих наборів більше переваг, ніж недоліків. Такі набори допомагають розвивати творчі здібності у малюків, які колись їм обов'язково знадобляться в житті. Одна з цілей таких наборів - це знайти, розкрити і розвинути талант особисто у кожного малюка.

  

Музичні іграшки

Відомо, що багато дітей без розуму від м'яких іграшок. Для свого малюка ви можете придбати іграшку, натиснувши на кнопочку якої, будуть чутні різні звуки та мелодії. Такі іграшки підійдуть для дітей дошкільного віку, і зроблять будь-яку сюжетно-рольову гру насиченою і цікавою.

 

 

 

 

 

 

 

 

   
         

Колекціонування іграшок

Користь від занять колекціонування незаперечна. По-перше, малюк займається пізнавально-дослідницькою діяльністю, у нього виникає бажання дізнатися більше про предмети своєї колекції. По-друге, у такий спосіб дитина тренує пам'ять, увагу, інтелект, розвиває акуратність і ощадливість. По-третє, показуючи свою колекцію друзям, обмінюючись з ними цікавими експонатами, вона вчиться спілкування.

 

Іграшки для дітей до року

Діти від півроку і до дев'яти місяців починають активно рухатися, вміють повзати і намагаються вставати. У такому віці ще актуальні ігри з брязкальцями та пищалками, їй цікаві розкладні книжки з картинками. Також для своєї дитини можна придбати різні набори формочок, кубиків, пірамідок.

 

Розвиток дитячої дрібної моторики

Дуже важливо розвивати у малюка дрібну моторику, масаж рук можна зробити крихітки спеціальним пристосуванням, але для цього добре підійде і навіть звичайнісінький волоський горіх. Масажувати пальчики, робити пальчикову гімнастику і грати в пальчикові ігри з малюком у цьому віці просто необхідно.

 

 

 

 

 

       

 

 

   

Дитяче малювання

Малювання безумовно корисне для розвитку малюка, воно вчить думати, розвивати пам'ять, посидючість, уважність, допомагає зосередиться. Коли дитина стає старшою, то в спробах малювати з натури, вона починає порівнювати предмети, аналізувати, уявляти і фантазувати - це так само розвиває процес інтелектуального розвитку.

 

Дитяче бісероплетіння

Плетіння бісером - це один із найпопулярніших видів творчості. Батьківщиною бісеру, є - Єгипет. Раніше бісер використовували як доповнення до одягу, але пізніше він став набувати популярності як окремий елемент прикраси: сережки, браслети, кольє, намиста тощо.

 

 

Дитячі розмальовки

Роль розмальовки в розвитку кожного малюка - колосальна. Розфарбовуючи різні за формою предмети або звірів, діти доповнюють свої знання, а також дізнаються щось нове про навколишній світ, розвивають дрібну моторику рук, акуратність, фантазію і художній смак.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Дитяче ліплення

Ліплення зі штучного тіста не тільки приємне, а й корисне заняття для дітей після року. Коли дитина ліпить - розвивається півкуля головного мозку, яка відповідає за творчість, розвивається так само дрібна моторика дитини. Дитина освоює поняття форми, кольору ну і в цілому більше дізнається про навколишній світ.

 

 

 

Дерев'яні іграшки

Нинішній ринок дитячих іграшок сповнений різних виробів, виготовлених із дерева. У такій іграшці більше плюсів, ніж мінусів. Вони мають гладку поверхню, дерево набагато тепліше і приємніше на дотик, ніж інші штучні матеріали. Це дуже важливий фактор, адже діти пізнають навколишній світ за допомогою дотику: мацають, чіпають. Натуральна деревина - це не токсичний матеріал, вона легко підлягає обробці, набуває будь-яких форм, її легко ремонтувати, у неї відсутні гострі кути.